Zakenreizen

 

Reist u zakelijk, organiseert u een groepsreis of heeft u specialistisch advies nodig bij het organiseren van een complexe reis? Dan vindt u bij Otravo Premium de ondersteuning die u nodig heeft.

Gebruikmakend van onze inkoopkracht, eigen IT oplossingen en ervaring met het organiseren van de meest complexe reizen, zoeken onze specialisten samen met u naar de best passende reisoplossing. Premium klanten krijgen daarnaast ook ondersteuning bij het invullen en toepassen van het reisbeleid, ontvangen periodiek administratieve rapportages en kunnen bij noodgevallen 24/7 beroep doen op de Premium service desk.

 

U verkeert in goed gezelschap

 

Premium klanten van Otravo onderscheiden zich van onze particuliere klanten door de extra persoonlijke ondersteuning die zij ontvangen van onze meest ervaren specialisten maar ook dankzij periodieke rapportages en passende betalingsprocedures.

Bedrijven zoals HGG boeken doel- en prijsbewust hun zakenreizen via ons online platform met mobiele oplossingen, maar vallen ook graag terug op deskundige service en advies voor complexe routes en in het geval van noodgevallen.

Ook sportteams zoals de wielrenformatie van Giant Alpecin, een organisatie waarvoor flexibiliteit essentieel is en logistieke uitdagingen orde van de dag zijn, maken graag gebruik van de specialistische kennis van ons team

 

Wat onze klanten zeggen


 

“Al vele jaren maken wij gebruik van de diensten van Otravo, dit naar volle tevredenheid. Wij dienen bijna dagelijks een of meerdere verzoeken in voor vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Het vergt vaak veel tijd om zelf de juiste vluchten te vinden, zeker naar bestemmingen waar niet veel op wordt aangevlogen of een ingewikkelde route. Het is dan erg fijn dat ervaren medewerkers dit voor ons kunnen uitzoeken. Zo weten wij zeker dat wij de beste vlucht reserveren. Ook voor autohuur, wijzigingen en eventuele annuleringen kunnen wij terecht bij vliegtickets.nl. Het is voor ons belangrijk dat wij verder weinig omkijken hebben naar de gehele procedure. Wij dienen de aanvraag in, krijgen vlot een reactie terug en de verdere afhandeling wordt altijd keurig verzorgd. De leuke samenwerking met de vriendelijke dames van vliegtickets.nl ervaren wij ook als zeer prettig. Zij denken echt met de klant mee en dat is tegenwoordig bij de meeste bedrijven ver te zoeken! Vanwege de nette service, betrouwbaarheid en ervarenheid blijven wij nog lang gebruik maken van Otravo!”

Tessa Kuiper – HGG Profiling Equipment BV

 

“Het partnerschap met Otravo betekent veel voor de ploeg en het bedrijf kent veel gelijkenissen met ons. Vanuit eigen visie zijn ze zelf gegroeid en hebben daarmee een geheel eigen plek in de markt gevonden. Ik heb veel respect voor het bedrijf, hoe ze een soortgelijke ontwikkeling doorgebracht hebben als de onze. Ze zijn betrokken bij onze logistiek en leveren daarmee een wezenlijke bedrage aan onze operatie, hetgeen dat qua complexiteit niet onderschat dient te worden. Gedurende het seizoen rijden we soms op vier plekken in de wereld tegelijk wedstrijden en daarmee is een goede partner die met ons meedenkt van onschatbare waarde. Ze denken niet alleen in standaard routines maar denken ook mee in onze specifieke behoeftes. Ook de persoonlijke band die we hebben is geweldig en dat voelt als eigen. Onze relatie gaat verder dan alleen partnership.”

Iwan Spekenbrink – CEO Team Giant-Alpecin


 
Wilt u meer weten over Otravo Premium en/of eens persoonlijk kennismaken neemt u dan contact op met Danny van der Harst, d.vanderharst@otravo.nl of telefoonnummer: 023-7511445.